Френски макарони и цветя за неустоим подарък

Септември е вече тук и след броени дни ще ни покани да встъпим в нюансите на есента. Обаче,нямаме никакво намерение да се отказваме от жизнерадостта, и ярките и моменти, характерни за лятото. Затова измислихме един оригинален подарък за жените в живота ни! За онези, които ни вдъхновяват и радват душата ни всеки път, когато са край нас.

Новият ни сет от сладки френски макарони и аранжирани цветя е направен съвместно с флористите от ателие за цветя Ohana Flowers. Знаем, че всички обичат да получават оригинални подаръци, затова в луксозна кутийка подбрахме, това, което няма да остави равнодушна нито една дама - 8 френски макарона в компанията на свежи цветя.

В кутия Флора сме събрали на едно място макарони с вкусове, следващи класическата френска доктрина (Amélie и Marie), и по-смели комбинации (Fefe и Rosette). Така този оригинален подарък за жена съчетава достойнствата на класиката и напредничавостта на новото. Освен красиви и вкусни макароните нямат подобрители на вкуса и консерванти. За тях не се използва брашно, а смлени бадеми, затова са без глутен.

Главните действащи лица са:

Amélie –изкушение за сетивата, от мадагаскарска ванилия и бял шоколад.

Marie – хапка за романтичните натури, комбинация от малина с капчици лимон.

Fefe – приключение от пресен босилек и лайм.

Rosette – нежен макарон с розов цвят, йогурт и сушени малини

Свежи розови и лилави розички.

цветя за подарък

Мога ли да изпратя кутията за подарък изненада?

  • Да! Натисни Купи и в полето „Ако е за подарък тук напишете имената на получателя.“ ни напиши коя е щастливката, остави нейния адрес и плати с карта или в системата на Даже м111жеш и да избереш картичка, да ни оставиш послание и ние ще я надпишем вместо теб.
  • Подаръкът ще бъде при нея на следващия ден. Повече за условията ни за доставка прочети тук.

 

 

Все още няма коментари

Коментирай