Френски макарон или номер?

На 31 октомври в много страни в цял свят, а през последните години и у нас, ни връхлита настроението и веселбата около фестивала Хелоуин. Той съвпада с честването на католическия празник Вси светии. Традицията повелява децата да се преоблекат в страховити одежди, да се гримират като страшилища и да обикалят от къща на къща, питайки „Сладки или номер?“.

В духа на празника ни хрумна да създадем лимитирана серия от натурални френски макарони в стил Хелоуин.

Идеята ни бе да предадем на френските макарони нов облик, наподобявайки ги на малки тикви с личица като страшни тиквени фенери. Опитахме, и с писалка за храни нарисувахме Хелоуин френски макарони!

След това се замислихме, как можете да ги поднесете като оригинален подарък. Изненадата ще бъде истинска, ако разполагаме с удачна опаковка, която да подсказва, но и да не казва прекалено много за съдържанието си.

Затова сложихме ръчно рисуваните френски макарони в луксозна черна кутия. Така вече разполагаме със завършена концепция за оригинален подарък.

френски макаорни, лимитиран сет, хелуин, празник, изненада

Серията от макарони за Хелоуин е лимитирана. Предвидили сме само 70 кутии. Затова, ако искате да поднесете изненада на своите любими хора, можете да поръчате сета през онлайн магазина ни или да ни посетите на място на ул. Солунска 12 или в The Mall, партер.

Все още няма коментари

Коментирай