Сладки емоции с Лулу и Тинтин

Докато приготвяме френски макарони в откритата кухня на ул. Солунска 12, често срещаме светналите погледи на децата, които с неприкрито възхищение следят движенията на сладкарите и не спират да задават въпроси.

"Имате ли детски макарони?", е най-редовният.

Имаме, разбира се! Amélie, Marie, Justine, Rosette, François, Jérôme, Holly... са вкусове, подходящи за деца и вече знаем, че са им любими.

"А макарони с приказни герои? Батман или някой друг?", любопитстват малчуганите. Е, вече имаме отговор и на този въпрос.

Специално за Деня на детето, 1 юни, създадохме истинско кулинарно приключение, в което са намесени приказни герои и френски макарони с вкусове на натурални плодове, йогурт и белгийски шоколад.

В Кутиите на Лулу и Тинтин ще намериш Amélie, Marie, Justine, Rosette, François и Jérôme, пристегнати като за празник с фондановата си украса. От макароните с поръска включваме Нolly - джинджифил и канела с привкус на Коледа ("Защо всеки ден не е Коледа?" е детски въпрос, на който все още нямаме отговор) иии... изненада - новия ни френски макарон Chérie с черна боровинка, йогурт и бял шоколад, към който никой малчуган няма да остане безразличен, обещаваме:)

Mia_Z

Все още няма коментари

Коментирай